Activitats


El Museu Etnogràfic d’Eivissa dins de les seues funcions d'exhibir, restaurar, conservar i investigar el patrimoni etnogràfic eivissenc té com a objectiu la dinamització de can Ros com a espai educatiu i de lleure, per tal que resulti un lloc atractiu per visitar i per poder participar de les diferents activitats, culturals, socials i educatives dirigides a tots els públics.

Les nostres activitats complementàries estan destinades a consolidar el públic fidel i obrir l'espai a nous visitants i usuaris, oferint diferents experiències als nostres visitants. Destaca el nostre programa de visites guiades adaptades al currículum escolar d'alumnes d'infantil, primària i secundària, així com un programa de visites dirigides al públic adult, local i turistes, grups d'agents de viatges i periodistes i, també, un programa dirigit als grups de majors.

Actualment oferim les següents activitats:

Visites guiades

Organitzam visites explicades per a grups concertats, visites teatralitzades i visites amb audioguia.


Tallers infantils i d'artesania tradicional

A l’estiu organitzam tallers setmanals dirigits a infants de 6 a 12 anys i els dissabtes de juliol i agost es fan tallers d’iniciació a la manipulació de fibres vegetals.


Gimcanes

Proves esportives i per adquirir coneixements del contingut del Museu dirigides a públic familiar i grups de 3r i de 4t d’ESO.


Nits de museu

Concerts, recitals i espectacles de música, dansa o teatre organitzats al pati exterior del Museu, tots els dissabtes a la nit i amb entrada lliure, entre final de juny i del mes de juliol.


Dia del Llibre, Dia Internacional dels Museus i Dia del Turista

Diades de portes obertes i amb activitats complementàries. El Dia del Llibre donam visibilitat al Museu participant en les celebracions del passeig de s’Alamera de Santa Eulària des Riu i de Vara de Rey a Vila, organitzant-hi tallers infantils.


Fira de Tardor

Diada que se celebra un dissabte del mes de novembre en la qual oferim una fira d’encants de roba pagesa, jornada de portes obertes, rifes pageses i actuacions musicals.